Uudistuneen pelialueen avajaiset ja pelit Sumiaisissa 13.4

Tänne siirretään menneet pelit ja tapahtumat puitaviksi.

Valvojat: Jyri, Ylläpito

Uudistuneen pelialueen avajaiset ja pelit Sumiaisissa 13.4

ViestiKirjoittaja Ilmapössy » 11 Huhti 2019, 08:03

Pelikenttä uudistettu - korsu ja Salpalinja valmis. Äänislinna valmis ja helikopteri keskellä pelikenttää. Uudistuneen pelialueen kunniaksi kaikille pelaajijje jauhelihakeittoa lounastauolla. Paikalla myös Il Jom Kill jos vain suostuu syömään riisin sijaan länsimaista hapatusta.


Ehtiikö Delta Force-joukot ennenkuin Il Jom Kill lähettää uuden mannerten välisen ohjuksen kohti USA:ta.

Pohjois-Horean johtaja Il Jom Kill on tehnyt ahkeran kansansa tuella uuden mannerten välisen ohjuksen. CIA:n ahkerat agentit ovat saaneet selville ohjuksen laukaisualustan sijainnin ja raportoineet päämajaan koko maailmaa uhkaavasta tilanteesta.

USA:n maavoimien alaisuudessa toimiva erikoisjoukko Delta Force lähetetään matkaan USA:n merivoimien Black Hawk-kopterilla kohti Horeaa.

Delta Force laskeutuu kopterilla lähelle Il Jom Kill-ohjuksen laukaisupaikkaa ja heillä on vain 30 minuuttia aikaa tuhota ohjus, ennen kuin Horean suuri isä painaa laukaisupainiketta...

Delta Force viimein onnistuu tuhoamaan ohjuksen ja pakenee kohti Black Hawk-kopteria vihaiset pohjois-horealaiset kannoillaan. Kopterin ympärillä alkaa armoton taistelu. Kopteri on jo käynnissä, mutta ilmaan ei uskalla, ennen kuin kaikki RPG:t on tuhottu. Liekkö horealaisilla heikot riisiannokset, sillä näyttää siltä, että heistä ei lopulta ole vastusta hyviin asemiin kaivautuneille Delta Forcen joukoille. Epätoivoinen horealaisten johtaja huutaa, ”antautukaa ja tulkaa tänne, niin saatte riisiä”. Delta Forcen salskeat kaverit hymyilevät toisilleen ja SGT Pokka huutaa takaisin, ”tulkaa te tänne, niin saatte riisinne päälle voita”...

Jos ei kopteri pääse ilmaan, onneksi on vahva Salpalinja, jonka turvaan voi aina viime hädässä luottaa.

Reilu vuosi on Sumiaisten suunnalla pelattu 8-15 hengen porukalla rentoa air soft-pelejä lähimetsikössä ja rakennusten ympärillä. Tilaa on isommallekkin porukalle ja pelille. Ikärajaa ei ole, eli otetaan nuoriso huomioon ja ei liian totista peliä. Eniten pelataan team deathmatch ja pommin valloitus-modea. Pelit alkaa noin klo 11:00 kun kaikki ovat valmiina. Hihamerkit mukaan jos on, niitä saa myös lainaan. Myös raatoliina hyvä jos on. Biokuulat on meillä ehdoton juttu. Pelaillaan noin klo 15:00 asti. Ottakaa juotavaa riittävästi. Noin klo 12:00 on lounastauko, ota nuotioruokaa mukaan.

Pelsäännöt samat kuin ksairsoftilla, Sarjatuleen kykenevät aseet: 1,6 Joulea pelissä käytettävällä kuulalla. (esim 0.20g kuulalla 126m/s, 0.30g kuulalla 103m/s.)

Itselataavakertatuli: 2.25J eli 150m/s 0.2g kuulalla.

Kertaviritteiset aseet: 3 J (esim 0.20g kuulalla 173 m/s, 0.43g kuulalla 118m/s)
Nämä rajat ovat tiukat ja niiden ylittäminen johtaa aseella pelaamisen kieltämiseen.

Savugranaatteja saa käyttää jos ei ole metsäpalovaroitusta. Ei äänekkäitä granuja.

Säävaraus, eli jos sataa yhtenäisesti, pelit jää pelaamatta. Peruutuksesta tulee tähän viestiketjuun viesti edellisenä päivänä/iltana.

Osote on Kotiniementie 7, 44260 Vihijärvi. Yhteyttä tarvittaessa tekstarilla tai Whatsapp O40 767 OO75.
Ilmapössy
 
Viestit: 23
Liittynyt: 24 Elo 2018, 20:46

Paluu Menneet pelit ja tapahtumat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa