Haluan KSairsoft RYn jäseneksi? - LUE TÄMÄ

Yhdistyksen tiedoitukset, ohjeet, kokouskutsut, kokousten pöytäkirjat ja yms.

Valvojat: Jyri, Ylläpito

Haluan KSairsoft RYn jäseneksi? - LUE TÄMÄ

ViestiKirjoittaja Inspect » 19 Elo 2013, 00:32

Haluatko tukea airsoftharrastusta Keski-Suomessa? Oletko itse kyseisen lajin aktiivinen tai vähemmän aktiivinen harrastaja?

Tee päivän hyvä työ ja liity Keski-Suomen Airsoft RYn jäseneksi! Täytä jäsenhakemus osoitteessa http://ksairsoft.info/index.php?sivu=jasenhakemus.

Jäseniä on kolmenlaisia: Varsinaisia, aktiivisia ja kannattajajäseniä.

Varsinainen jäsen:
Olet yhdistyksen jäsen, sekä oikeutettu kaikkiin jäsenyysetuihimme. Sinulla on myös äänioikeus yhdistyksen kokouksissa. Alaikäraja varsinaiseksi jäseneksi on 15 vuotta. Jäsenmaksu on 7 euroa / kalenterivuosi

Aktiivinen jäsen:
Olet yhdistyksen jäsen, mutta sinulla ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Saat kaikki jäsenyysedut yhteistyökumppaneiltamme. Jäsenmaksu on 7 euroa / kalenterivuosi.

Kannattajajäsen:
Tuet yhdistyksen toimintaa korkeammalla jäsenmaksulla. Sinulla ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa, etkä ole oikeutettu jäsenyysetuihimme. Jäsenmaksu on 20 euroa / kalenterivuosi.


Myös vanhojen jäsenien pitää täyttää jäsenhakemus uudestaan halutessaan jatkaa jäsenyyttään, sillä jäsenrekisterin uudistuksen myötä keräämme kaikilta jäseniltämme päivitetyt osite- ja henkilötiedot!

Saat jäsenhakemuksen lähetettyäsi ohjeet jäsenmaksusta sähköpostitse. Muista siis laittaa lomakkeeseen oikea ja käytössä oleva sähköpostisi!
Aki "Inspect" Kola
Tiedotus- ja julkaisuvastaava | KSairsoft ry
Avatar
Inspect
 
Viestit: 727
Liittynyt: 01 Tammi 2008, 11:54
Paikkakunta: Jämsä

Paluu Keski-Suomen airsoft RY -ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron